in , ,

FIFA 20: Ливерпул против Наполи

Цел натпевар беше скоро нерешено, а на крај успеав да го победам противникот. Погледнете го видеото над натписот:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 23 ОКТОМВРИ 2020 ГОДИНА

АЗИРУС ГЕЈМИНГ: Три најнови мисији од новата видео игра Mafia