in ,

Ја опишаа дека се однесува како да нема пари: Постапката на Кејт Мидлтон изненади многумина

Можеби е во брак со идниот британски крал, но кога е во прашање родителството, Кејт Мидлтон не се разликува од друготе мајки. Така таа неодамна се сретна со мал проблем, кој на крајот лесно го реши, но ги изненади присутните во продавницата.

Имено, по летните празници , дојде време принцот Џорџ да се врати на училиште, а принцезата Шартлот во градинка.

Со оглед дека стапалото во текот на летото им нарасна, војвотката од Кембриџ се упати со нив да купи обувки. Но, заборавила на фактот дека децата носат сандали.

Според изјавите на очевидците, Кејт побарала од вработените да им позајмат чорапи, за да може да пробаат. Она што многумина им „падна во око“ е дека не ги купила, туку ги познајмила, па коментираа дека се однесувала како да нема пари.

Но сепак според повеќето нејзиниот потег бил сосема нормален како и на секоја друга жена без да ја нагласува својата титуила, туку само онаа – мајчинската.

Извор: vistina.com.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

АЗИРУС ГЕЈМИНГ: Три најнови мисији од новата видео игра Mafia

СРЕЌЕН ВИКЕНД ХОРОСКОП ЗА 24-25 ОКТОМВРИ 2020 ГОДИНА