АЗИРУС ГЕЈМИНГ: Погледнете ги првите три мисији на новата римејк верзија од играта Mafia


За играта може да се каже дека е досега нешто што не е видено кога се работи за играта Mafia. Mafia играта располага со најнова технологија за правење на игри или начин на кој функционира. Погледнете го сето тоа во овие три мисији изиграни од велешанецот Азирус Гејминг, видеата се испод:

1.Mafia Definitive Edition – An Offer You Can`t Refuse – #1

2.Mafia Definitive Edition – Running Man – #2

3.Mafia Definitive Edition – Molotov Party – #3

Previous ТРОЈЦА ВЕЛЕШКИ КАЈАКАРИ ВО ТОП 5 ВО ЕВРОПА
Next РЕЦЕПТ: Најфината британска пита Banoffee

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *