in , ,

Велешанецот Азирус Гејминг го аплаудира својот најнов Tom Clancy’s The Division Hard Difficulty гејмплеј со наслов: Broadway Emporium

Азирус Гејминг го аплаудира својот најнов Tom Clancy’s The Division Hard Difficulty гејмплеј со наслов: Broadway Emporium, видеото е испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

„Кокошка за мојата кокошка“: Kaтарина Ивановска направи нова тетоважа (фото)

14 годишно девојче е на пат со своје откритје да го победи корона вирусот