Фотограф го претвори животот на своите деца во бајка, а фотографиите ќе ве воодушеват


Полската фотографка, Ивона Подласинска, која е архитект по образование, фотографира деца како што никој друг во светот не прави. Главни ликови на делата на Ивона се нејзините 2 сина, чии фотографии ја започнаа нејзината кариера како фотограф. Живеат обичен живот – шетаат, играат со пријатели и ја посетуваат баба, но благодарение на талентот на оваа фотографка и нејзината извонредна визија за нештата, обичните работи стануваат магични. Се чини дека луѓето што го гледаат делото на авторот се враќаат во светот полни со топлина, љубов и пријатност.

Ние сме воодушевени од работата на Ивона и сигурни сме дека и вие ќе посакате да и се придружите на армијата на нејзините обожаватели откако ќе ги погледнете овие преслатки фотографии.

Погледнете го целосниот натпис на наредниот линк: Фотограф го претвори животот на своите деца во бајка

Previous FIFA 20 онлајн гејмплеј: Бајерн против Ливерпул
Next Најновиот гејмплеј на Азирус Гејминг со наслов: Tom Clancy's The Division 2 - Jefferson Trade Center | Hard Difficulty