ВИДЕО: Unboxing CYBERPUNK 2077 Collector’s Box + Dual Shock 4 Controller + Diskette


Типов ја отвара новата толку долго очекуваната игра CYBERPUNK 2077 игра а и други производи а и гаџети и играчки. Сето тоа погледнете го во ова видео:

Previous Чудо во Сахара – Пустината полека раззеленува
Next FIFA 20 онлајн гејмплеј: Бајерн против Ливерпул

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *