in , ,

eFootball PES 2020 – Македонија против Холандија

Погледнете го најновиот гејмплеј на DJ Ljupce1982. во кој игра со Македонија против Холандија на тежина Матур. Видеото е над натписот:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Години Дружба На YouTube – Новости На Дома Со Леа

Трик со јајце стана вирален хит – Ќе сакате да го пробате уште веднаш