in ,

2 Години Дружба На YouTube – Новости На Дома Со Леа

Леа од Дома Со Леа со својот Јутуб канал пред седум дена направи две години од своје постојење како советник на многуте идни а и сегашни мамички. Та сними видео које можете да го најдете над натписот:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Зошто ви се спие кога паѓа дожд?

eFootball PES 2020 – Македонија против Холандија