in , ,

eFootball PES 2020 – Македонија против Шпанија

Погледнете го најновиот гејмплеј на DJ Ljupce1982. во кој игра со Македонија против Шпанија на тежина Матур. Видеото е над натписот:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Шерон Стоун објасни зошто ставила крај на љубовните врски: „Не ми треба уште едно дете“

5 бои кои треба да ги избегнувате на ѕидовите во спалната соба