in ,

Најнова Фејсбук група за Гејмери со наслов: Sony PS4, PS5 i PC Gejming

Влезете во група во која се и се што ќе има во врска со PS4, PS5 и PC најнови игри, конзоли и се што е поврзано со нови хардвери. Линкот е следен: група за Гејмери

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Почина актерката Кончита Ферел која многумина ја пеметат како помошничката Берта од „Два ипол мажи“

Легендарната GTA 5 мисија со наслов: Grand Theft Auto V – Fame or Shame