in , ,

Легендарната GTA 5 мисија со наслов: Grand Theft Auto V – Fame or Shame

Ова е легендарната GTA 5 мисија, погледнете ја во горното видео:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Најнова Фејсбук група за Гејмери со наслов: Sony PS4, PS5 i PC Gejming

Eве како изгледаше Вики Миљковиќ на својата венчавка пред 13 години