Ова е првиот микс на DJ Ljupce1982 направен


Уште во тинерџерските години сум сонувал да миксам музика, што после некоје време се оствари. Слушнете го првиот мој микс:

Previous 5 рецепти кои лесно и брзо ја решаваат болката во грлото
Next По Ања Ветерова и Лила, сега и Марјана Станојковска заигра како Џеј Ло на „Pa ti“: Лото девојката „меша“ како вклучена во струја (видео)

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *