in

Есенцијата на урбаниот живот во Велика Британија низ фотографии

0

Dan Morris е фотограф кој сака да фотографира полни, неиссценирани урбани улични моменти.

Тој најмногу фотографира низ Лондон, но и на други места во Велика Британија. Го користи достапното светло за да направи фотографии кои никогаш повторно не би можеле да се реплицираат. Тој користи убави композиции, контрасти, инкорпорира повеќе слоеви во фотографиите и раоти со сенки и светла за да фати совршени моменти.

Оваа серија на фотографии била изработена со Fuji X100V, Sony a7iii и Ricoh GR111.

За повеќе кликнете на нередниот линк: урбаниот живот во Велика Британија

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

По Ања Ветерова и Лила, сега и Марјана Станојковска заигра како Џеј Ло на „Pa ti“: Лото девојката „меша“ како вклучена во струја (видео)

0

Пронајдена човечка стапалка стара 120,000 години во Саудиска Арабија