in ,

Ако мислите дека вашите фотографии од детството се лоши – Чекајте да ги видите овие

Кога се присетуваме на детството, неизоставно се присетуваме и на оние мигови за кои ни е непријатно да зборуваме – особено во оние тинејџерски денови.

Голем дел од нас не се горди на тој период, но тоа не е случај за јунаците од нашата приказна. Тие ги споделиле своите фотографии со цел да покажат дека сите сме поминале низ истото.

За повеќе клинете на наредиот линк: фотографии од детството

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Видеоигри што беа премногу амбициозни за да бидат објавени, втор дел

Анџелина Џоли проговори за најтешките моменти во животот: „Станав безначајна, дури и невидлива“