Видео што ме посеќа на некоје старо време: Elena Risteska – Come and get me (DJ Ljupce1982 EDIT)


Овој микс како што се посеќам е направен пред повеќе од 10 години, кога бев помлад. Видете го и слушнете го миксот:

Previous Што вели науката за еднаш прељубник, секогаш прељубник?
Next Maкедонски дуел: Мими повторно „растури“ со пеење во „Ѕвездите на Гранд“ – „Ти си лек за уши“

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *