in ,

3 најпопуларни HITMEN контракти на Азирус Гејминг

Азирус Гејминг е можеби најдобриот HITMEN 2 играч во Македонија, но сигрно е на врвот со други играчи ако доколку има такви. Погледнете ги трите напопуларни негови видеа:

1.HITMAN 2 – The Gladwyn Simulacrum – Level 5 (Sapienza Escalation)

2.HITMAN 2 – Linsdey Morrison in Action (MOD)

3.HITMAN – Girl in the red dress

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Играта за PS4 Marvel’s Avengers

Октомвриски детокс на организмот: Чорби, сокови и зачини