in ,

Играта за PS4 Marvel’s Avengers

Играта за PS4 Marvel’s Avengers е игра која достига 4,990 денаро во Галерија, и може да се каже дека е високо буџетна игра. Незнам по која цена се продава на плејсторот ама ако почекате некое време сигорно ќе ја земете за поевтина цена. Играта е супер и располага со раскошна добра графика, а во горното видео можете да го видите гемплејот.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 6 ОКТОМВРИ 2020 ГОДИНА

3 најпопуларни HITMEN контракти на Азирус Гејминг