in ,

Препорачана PS4 игра: Plants vs. Zombies™- Garden Warfare 2

Ова игра според изгледот наликува дека е премногу детска но може да се каже дека многумина од возрасни ја играат и е наменета за скоро сите генерацији. Играта има и онлајн и сингел гејминг а пред да почнете да ја онлајн играте имате избор или по случајно ве одбира дали да играте со Зомби или Растеније. Играта е се пред се едно големо ремек дело кога во прашањето како функционира и по изгледот. Играта доколку сакате да ја купите, тоа ќе можете да го сторите преко Плестејшен Плејсторот за 20 евра.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Претставен прототип на првото воздушно електрично такси

Ажурирање „тешко“ 250 GB: Гејмерите бараат CoD да биде „полесна“