in ,

Ажурирање „тешко“ 250 GB: Гејмерите бараат CoD да биде „полесна“

Порано мислевме дека се системски побарувањата од 175 GB слободен простор. Сега носталгично се сеќаваме на тие времиња.

Како што забележа еден корисник на Twitter, Call of Duty постојано нѐ изненадува и ги надминува границите.

Новото ажурирање бара да имате повеќе од 250 GB слободна меморија и нема да можете да го искористите новото ажурирање на CoD: Modern Warfare, освен ако го немате на располагање целиот овој простор.

Главната причина за ова е што во CoD: Modern Warfare спаѓаат и single-player кампањата, кооперативниот режим Special Ops, но исто така и Warzone – battle royal режимот.

Дали играте CoD: Modern Warfare? Дали го ажуриравте?

Извор: kajgana.com

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Препорачана PS4 игра: Plants vs. Zombies™- Garden Warfare 2

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 6 ОКТОМВРИ 2020 ГОДИНА