Шер комуницира со духот на починатиот сопруг: „Го поместува мебелот во станот и го вклучува кристалниот лустер“


Пејачката Шер која верува дека постои живот после смртта, тврди дека духот на нејзиниот починат сопруг редовно се појавува во нејзиниот живот.

Пејачката верува дека духот на нејзиниот починат сопруг доаѓа во  нејзиниот дом, се шегува на нејзина сметка, го поместува мебелот…

„Кога ќе се појави неговиот дух, во мојот дом е „лајв шоу“, вели пејачката.

Верувате ли во духови?

„Знам дека се шегува бидејќи неговиот дух го вклучува кристалниот лустер кој го имаме. Кога дома нема струја, мојот лустер свети“ вели Шер.

Извор: vistina.com.mk

Previous Како ќе реагира вашето тело ако почнете да одите боси почесто?
Next Решила здравствен проблем кој мачи 80 проценти од луѓето – во чаша млеко го додала ова…

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.