in ,

Новите игри за PS4 Plus за Месецот Октомври 2020

Денес на Јутуб каналот на Плејстејшен во 17 и 30 можевте и можете да дознаете кои се новите две игри кој секој месец PS4 ги дава бесплатно за тие што имаат PS Plus. Сето тоа погледнете го во горното видео

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ОВИЕ 3 хороскопски знаци се најубавите во хороскопот: Дали сте еден од нив?

Тијана Дапчевиќ дојде од Србија да му помогне на тато во мешање Драчевски ајвар (видео)