in

Запознајте ја Миа Тодорова, една од најдобрите Тик Токерки од Македонија

Миа Тодорова е млада а и една од најдобите Тик Токерки во нашашата држава Македонија. Таа има 36,9 илјади следбеници, што е добра цифра за Тик Токер и не е лоше. Не сум толку во тек со Македонската Тик Ток сцена но мислам дека ако ги погледнете нејзините видеа ќе го имате истото мислење. Еве испод некои од нејзини видеа…

  1. Као никотин
@miatodorova1

Mora edno video i so Bak 🤣

♬ original sound – Mia Todorova

2.Луда за тобом

@miatodorova1

Udar na Lepa Brena 👊 dc: @mihailokocic @gjorgjievsky @whoisdushan

♬ Originalton – user70179879881

3.Три мускатари

https://www.tiktok.com/@miatodorova1/video/6872012244754910466?lang=en&sender_device=pc&sender_web_id=6811565250661303810&is_from_webapp=1

4.Познати Тик Токери не плажаат сметки

@miatodorova1

Poznatite tiktokeri ne plakaat smetkii 🤣✌🏿 @whoisdushan

♬ original sound – Mia Todorova

Повеќе видеа можете да погледнете на следниот линк: Миа Тодорова

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Кога ќе дознаете кои се новите PS4 Plus игри за месецот Октомври?

Секој ден јадете по една рака бадеми: Овие 6 фантастични работи ќе се случат на вашето тело