in , ,

Честитки за големиот ден на Каролина Гочева и Михаил Корубин

Свадбите оваа 2020 година беа вистинска реткост, само оние интимните во мал круг на пријатели и семејствата.

Поради коронавирусот, останаа само сеќаваќањата, фотографиите и видеата од свадбените прослави, особено кога доаѓа денот на годишнината.

На 23-ти септември 2017 година, односно пред три години се случи свадбата на пејачката Каролина Гочева и уметникот Михаил Корубин.

https://www.instagram.com/p/BZZBLTBj5Vm/?utm_source=ig_web_copy_link

Каролина како и секогаш си остана резервирана и по овој повод кога се во прашање соција,ните мрежи, но затоа обожавателите и медиумите не заборавија да им честитаат и да се потсетат на денот на свадбата која се случи на спортскиот аеродром „Стенковец“.

https://www.instagram.com/p/BZZBY5kDhWN/?utm_source=ig_web_copy_link

Пејачката отсекогаш сакала да ја чува приватноста за себе, па така и овој пат не сподели некоја емотивна порака или момент од здравица за годишнината, како што тоа го прават повеќето.

Извор: vistina.com.mk/

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Испадна најновото продолжение на Сериус Сем, Сериус Сем 4

СРЕЌЕН ВИКЕНД ХОРОСКОП ЗА 26-27 СЕПТЕМВРИ 2020 ГОДИНА