Со оптички кабел е многу побрз Гејминг стримингот


Гејмер сте и сакате стримнгот да ви лизга без никакви проблеми, тогаш додека е приклучокот без пари и не е потребно да платите ставете си од Телекабел оптички интернет. Разликите ги имам приметено кога еден мој другар стримаше една игра која се стримаше без никаков проблем и сецкање. Исто така ваа разлика ја имам приметено при вртење на каналите на една Смарт Бокс апликација или поточно кажано IP TV, кој инстатно ги отварапе ТВ каналите. И 20 со 20 е супер пакет.

Previous Со онлајн играњето на Fifa 20 можете да станете подобар играч
Next Испадна најновото продолжение на Сериус Сем, Сериус Сем 4

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.