in ,

Со онлајн играњето на Fifa 20 можете да станете подобар играч

Со онлајн играњето на Fifa 20 против други играчи можете да станете подобар играч. До тој заклучок дојдов после повеќе месечно играеење на Fifa 20 против други играчи, и после победата на професионална тежина против PS4. За тоа ви препорачувам доколку сакате да ги усорвшите вашите скилови и форма како играч играјте онлајн против други играчи од светот.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

За само 20 евра можете да ја купите GTA 5 Premium за PS4

Со оптички кабел е многу побрз Гејминг стримингот