in ,

Испадна најновото продолжение на Сериус Сем, Сериус Сем 4

Испадна најново продолженије на мега популарната пукачка игра Сериус Сем. Играта може да се каже дека располага со одлична и супер графика и изглед, а гемплејот како што ни е познат од минативе Сериус Сем делови е брутален и брз. Кога и дали ќе излезе ова игра за PS4 конзолата не е познато. Погледнете го гемплејот во видеото:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Со оптички кабел е многу побрз Гејминг стримингот

Честитки за големиот ден на Каролина Гочева и Михаил Корубин