in ,

За само 20 евра можете да ја купите GTA 5 Premium за PS4

За само 20 евра можете да ја купите GTA 5 Premium за PS4 онлајн од плејсторот, што е навистина добра цена и ич не е скапо. За жал засега доколку сакате да користите банковна картица Виса или Мастеркарт која е од Мекдинија, нема да можете доколку користите Плестејпен 4 сметка која е Германска, Американска или па Англеска и се наоѓате во Макединија и не живеете во Германија, Америка и Андглија. Но добри вести се тоа што можете да купите ваучер од 20 или 50 евра кој мора да е од ист регион како што е вапиот регион кој го користите. Исто така треба да се совпаѓа адреса на бановната картица со адресата на вашата PS4 сметка за да можете да купите некоја игра од Плејсторот со вашата картица.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 25 СЕПТЕМВРИ 2020 ГОДИНА

Со онлајн играњето на Fifa 20 можете да станете подобар играч