in ,

Горан вели дека Асисен Кред Одисејата е голема како Скајрим

Велешкиот гејмер Горан вели а што е сосема во право, дека Асисен Кред Одисејата е голема како Скајрим. Сигруно се работи и за потешка игра за разлика од Скајрим. Исто така спомна дека потребно е ако ја играте Одисејата да ги играте сите квестови за тоа што потребно е да направите што е можно поголем ранк за да ја играте полесно играта. За тоа послушајте го велешкиот Гејмер Горан за што е сосема во право.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Лепа Брена по два месеци се врати во Белград и одржа итен состанок – еве кога ќе биде свадбата на деценијата

Помалиот во рацете на поголемиот: Ламбе Алабаковски ги покажа потпораснатите наследници (фото)