FIFA 20 за PS4 е супер и прекрасна игра


Без разлика на големите критики од страна на PS4 играчите, FIFA 20 сепак добра и прекрасна игра. EA Sports едно време ја продаваше на PS4 плејсторот за 5 евра, што направи да ја купаат сигурно многу PS4 играчи. После некоје време таа продолжи да се продава по 69 евра. Играта доколку сакате да ја купите за поевтини пари барајте ја во продавниците на Сетек каде се продава за много пониска цена.

Previous Зошто Американците не го сакаа легендарното „југо“?
Next Пере од „Нокаут“ по третпат ќе стане татко, а го откри и полот на бебето кое ќе го добие со втората сопруга (фото)

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.