in ,

Новиот а стар Краш Рејсинг е игра за сите генерацији

Краш рејсингот кој потекнува уште Плејстејшен 1 а е направемена со сосема нови текстури и изглед за Плејстејшен 4 е дефинитивно игра за сите генерацији. Без разлика ако имате 7 или 40 години играва е прекрасна и ќе ви биде заразна и итересна. Така да ако поседувате Плејсетјшен 4 земете си ја ва игра што нема сигурно да се покајете и нема да ви биде криво.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Новата Крајсис ремастер за PS4 и за ком има RTX технологија

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 23 СЕПТЕМВРИ 2020 ГОДИНА