in ,

Новата Крајсис ремастер за PS4 и за ком има RTX технологија

Новата а стара игра Крајсис ремастер поседува RTX технологија поради која причина се разликува по изглед од оргиналот првиот дел кој што тоагаш испадна. RTX графичките се огин и пламен скапи така да ако имате Сони Плејстејшен четворка и сакате да ја играте новата Крајсис, нема да требате да дадете цело богаство за RTX графичка. За тоа ви препорачувам не фрлајте пари по нов и скап компјутер него земете си ПС4 конзола.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Проблеми со Сони Плејстејшен 4 мрежата

Новиот а стар Краш Рејсинг е игра за сите генерацији