in ,

Проблеми со Сони Плејстејшен 4 мрежата

Во последните денови Сони Плејсштејшен 4 има проблеми со својата мрежа, така да се много често се случува да корисниците на Плејштејшен 4 мрежата неможат да се логираат и неможат и да играат онлајн игрите. Според инфото на информацијата на Сони Плејстејшен 4, се работи за оптеретеност или па се работи на мрежета од Сони Плејсшетејшен вработените. Се уште не се знае до кога сето ќе биде така, а ние корисниците се надеваме дека нема долго да потрае.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 22 СЕПТЕМВРИ 2020 ГОДИНА

Новата Крајсис ремастер за PS4 и за ком има RTX технологија