ЕВРОАЗИСКОТО КУЧЕ БАЛУНА Е СТРАСТВЕН АВАНТУРИСТ СО СИН ЈАЗИК


Денес ве запознавале со Балуна – таа евроазиско куче кое обожава да тренира со својата сопственичка, сака да плива а она што ја издвојува од другите е тоа што има син јазик..

Балуна е евроазиско куче кое е вистински љубител на патувања. Таа е смирена, приврзана кон своето семејство, самоуверена и верна. Баш поради овие карактеристики обожава да тренира со својата сопственичка со цел да ги заработи сите оние слатки со кои ја наградуваат. Тие две имаат посебна поврзаност и тешко им е да го замислат животот една без друга. Заедно се радуваат на заедничките активности, а нивните заеднички мигови секојдневно ги следат 13 илјади луѓе.

Повеќе видите на наредниот линк: ЕВРОАЗИСКОТО КУЧЕ

Извор: srekja.mk

Previous ДОМ ОД СОНИШТАТА: ЅИРНЕТЕ ВО ОВОЈ БЛЕСКАВ ЛУКСУЗ НА БРЕГОТ НА ФРАНЦИЈА (ГАЛЕРИЈА)
Next СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 18 СЕПТЕМВРИ 2020 ГОДИНА

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *