ДЕЧИЊА КОИ РЕАГИРААТ НА ОТКРИВАЊЕ НА ПОЛОТ НА НОВОТО БЕБЕ ВО СЕМЕЈСТВОТО (ВИДЕО)


Сина или розова? Дознавањето на полот на бебето е многу возбудлив момент не само за семејството  туку и за пријателите на идните родители.

Креативните настани по повод откривање на полот на бебето станаа сè попопуларни меѓу паровите кои сакаат да го дознаат полот на своето бебе пред раѓањето. Некои идни родители организираат забави за откривање на полот за да го откријат полот на нивното бебе на уникатен начин, како на пример, нивните најблиски да ги покријат во боја на прав, балони во боја во зависност од полот, огномети во боја, торти со различна декорација и сл. Гостите кои присуствуваат на забавата обично не се очекува да донесат подарок за идните родители или за бебето.

Повеќе погледнете на наредниот линк: ДЕЧИЊА КОИ РЕАГИРААТ

Извор: srekja.mk

Previous СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 15 СЕПТЕМВРИ 2020 ГОДИНА
Next СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 16 СЕПТЕМВРИ 2020 ГОДИНА