in ,

Славата е многу добра за забите – погледнете какви заби имале овие ѕвезди на почетокот на кариерата

Изгледа дека славата ги поправа забите. Во продолжение можете да видите како изгледала насмевката на овие ѕвезди на почетоците на нивните кариери.

Здравите и убави заби можат многу да влијаат на тоа како ве доживуваат другите, а тоа најдобро го знаат ѕвездите кои одлучиле да ги “средат” своите заби откако се прославиле. 

На социјалните мрежи кружи галерија од фотографии на кои се споредуваат забите на славните лица од почетокот на кариерата и откако се прославиле, а разликите кај некои од нив се драстични.

Некои од ѕвездите кои ги “средиле” своите заби и ја потполниле својата насмевка откако се прославиле, можете да ги погледнете на приложените фотографии.

Повеќе видите на наредниот линк: Славата е многу добра за забите

Извор: tocka.com.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

НАПРАВИ САМА: ЛАК ЗА НОКТИ ВО БОЈА КОЈА НИКОЈ ЈА НЕМА

Едноставен трик на Гордон Ремзи – како секојпат совршено да ги сварите вашите тестенини?