in

НАЈУБАВИТЕ СЕСТРИ БЛИЗНАЧКИ ВО СВЕТОТ

Секој верува дека бебињата се слатки и неизбежно, ние мислиме на нашите сопствени деца или внуци како најомилените во светот. Кога Климентс ѓи донесе своите ќерки близначки на светот пред 9 години, сите можеа да видат дека има нешто извонредно во нив. Дури и кога беа бебиња, се предвидуваше дека тие ќе станат модели, а денес се знае дека се „најубавите близнаци во светот“, а стотици агенции се подготвени да ги потпишат како модели.

За повеќе кликнете на наредниот линк: НАЈУБАВИТЕ СЕСТРИ БЛИЗНАЧКИ ВО СВЕТОТ

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 5 СЕПТЕМВРИ 2020 ГОДИНА

Карлеуша објави своја фотографија од детството: „Ме нервираше немаштијата и тоа како се мачат мама, тета и баба!“ (фото)