Машки парфеми кои жените ги обожаваат


Мажите често не внимаваат на квалитетот на парфемот или колонската вода пред да излезат на состанок со девојка.

Токму затоа, веб страницата „Лукслајф“ направи листа од 15 парфеми на кои жените ретко одолеваат.

Листата ја сочинуваат:

15. Коуд, на Џорџо Армани,

14. Гучи Гилти,

13. Наутика Војаж (за мажи),

12. Валентино Уомо Интенсе,

11. Азаро Вонтед (за мажи),

10. Крид Авентус,

9. Аква ди Џио, на Џорџо Армани,

8. Гес Седактив Хоум Блу,

7. Спајсбомб (за мажи), на Виктор енд Ролф,

6. Жан Пол Готје, Тоалет спреј,

5. Ле хом Ултим, на Ив Сен Лоран,

4. Мен Интен, на Џими Чу,

3. Суваж (за мажи), на Кристијан Диор,

2. 1 Милион, на Пако Рабан, и

1. Версаче Ерос.

Извор: vistina.com.mk

Previous СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 3 СЕПТЕМВРИ 2020 ГОДИНА
Next СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 4 СЕПТЕМВРИ 2020 ГОДИНА

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *