in

Лисица не се одвојува од жената која ја спасила

https://kajgana.com/lisica-ne-se-odvojuva-od-zhenata-koja-ja-spasila

Лисицата уште како мала била напуштена, а жената ја нашла во шума немоќна и изгладнета.

Ја земала дома, ја нахранила, ја средила, па денес е нејзино домашно милениче кое не сака да чуе да се одвои од својата спасителка.

Извор: kajgana.com

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЕДНОСТАВНИ И ШИК – ЕВЕ КАКВИ ФРИЗУРИ ЌЕ ОБОЖАВАМЕ ОВАА ЕСЕН

СРЕЌЕН ВИКЕНД ХОРОСКОП ЗА 29-30 АВГУСТ 2020 ГОДИНА