ЕДНОСТАВНИ И ШИК – ЕВЕ КАКВИ ФРИЗУРИ ЌЕ ОБОЖАВАМЕ ОВАА ЕСЕН


Во оние денови кога косата е непослушна и едноставно не можеме да можеме да ја оставиме слободно да ни паѓа на рамена, спасот ќе го донесат едноставните фризури готови за неколку минути кои без оглед на брзото подготвување изгледаат префинето.

На сите ни е познат оној шок кога од долгите летни утра на годишен одмор мораме да скокнеме во работната рутина за да не задоцнеме на работа извршувајќи ги сите beauty подготовки – нега на лицето, шминкање и на крај секако да се направи задоволувачка фризура. Во оние денови кога косата е непослушна и едноставно не можеме да можеме да ја оставиме слободно да ни паѓа на рамена, спасот ќе го донесат едноставните фризури готови за неколку минути кои без оглед на брзото подготвување изгледаат префинето.

Ретро додатоците за коса не излегуваат од мода па така и оваа есен можете да ја украсите со scrunchie стегаш за коса, рајф или големи шноли какви што обожававме во минатото.
Инспирацијата следи во продолжение – можете да ги испробате сите фризури без премногу труд.

За повеќе кликнете на следниот линк: ЕДНОСТАВНИ И ШИК

Извор: srekja.mk

Previous СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 28 АВГУСТ 2020 ГОДИНА
Next Лисица не се одвојува од жената која ја спасила