ЛЕН – ОМИЛЕНИОТ ЛЕТЕН МАТЕРИЈАЛ ВО КОЈ СЕКОЈА МОДНА КОМБИНАЦИЈА ИЗГЛЕДА ЛУКСУЗНО


Ленот е материјал создаден за летото и високите температури

Кога се во прашање високите температури и материјалите во кои жештините можат да бидат подносливи секако тука на прво место доаѓа ленот.

Овој природен материјал ќе ви пружи пријатност на кожата, комфорт и разладување поради својата потполна пропустливост и начинот на кој му дозволува на воздухот да поминува низ него.

Многумина од нас сигурно не можат да се замислат во одело на летните жештини, но тоа е една од главните предности на овој материјал кој го обожаваме. Освен одела, оваа сезона се популарните бермудите, кошулите и фустаните од лен во комбинација со mules папучите и плетените ташни.

За повеќе кликнете на наредниот линк: ЛЕН – ОМИЛЕНИОТ ЛЕТЕН МАТЕРИЈАЛ

Извор: srekja.mk

Previous СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 11 АВГУСТ 2020 ГОДИНА
Next Кога немате терапија, ова проверено делува: Намалете го високиот притисок за 10 секунди

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *