in

Твојата постара сестра знае понекогаш да биде вистинско ѓубре

Твојата постара сестра знае понекогаш да биде вистинско ѓубре

Кога децата по цел ден се заедно, нормално е и да се скараат, а понекогаш се и злобни.

Извор: motika.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ова масло ја отстранува болката во колената

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 10 АВГУСТ 2020 ГОДИНА