in , ,

Вака изгледа ќерката на Ацо Пејовиќ која никогаш не се појавува во јавност (фото)

Пејачот Ацо Пејовиќ од долгогодшниот брак со Биљана има три ќерки  – Магдалена, Марија и Ива, но никогаш не ги експонира во јавност.

Најстара ќерка Магдалена завршила на ФОН, додека средната ќерка, Марија студира медицина.

Во своите интервјуа, Пејовиќ често истакнува дека е горд на наследничките.

„Многу сум на Магдалена и Марија во какви луѓе пораснаа, Ива е уште девојче. Освен тоа што едната дипломираше, а другата е одличен студен на медицина, пресреќен сум кога ќе виам како се однесуваат во друштво. Биљана и јас се трудевме да ги воспитаме на чесен начин, да им ги покажеме вистинските вредности, јасно да разликуваат што е добро, а што лошо. Денес сме тука да ги поджруваме нивните одлуки бидејќи нема потреба да им се мешаме“ изјави пејачот во една прилика.

Еве како изгледа средната ќерка на Ацо, Марија Пејовиќ.

ФОТО: ФЕЈСБУК

Извор: vistina.com.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ВИКЕНД ХОРОСКОП ЗА 8-9 АВГУСТ 2020 ГОДИНА

Ова масло ја отстранува болката во колената