in ,

Дали јаболковиот оцет помага за слабеење? ФИТ

Сигурно сте слушнале нечие позитивно искуство дека пиењето јаболков оцет помага во напорите за слабеење.

Пиењето јаболков оцет има бројни здравствени предности, но треба да внимавате како и кога го пиете.

Нутриционистите препорачуваат да користите домашен јаболков оцет, а не индустриски, бидејќи тој може да содржи конзерванси и други адитиви. Исто така, треба да се пие разреден со вода.

Треба да имате на ум дека јаболковиот оцет не е магичен еликсир кој може да ги реши здравствените проблеми. Овој напиток нема да има ист ефект кај секого, па треба да ги знаете и негативните ефекти.

Gravity Transformation – Fat Loss Experts имаат одговори на сите прашања што некогаш сте ги поставиле во врска со јаболковиот оцет, вклучувајќи го и она „главното“: Дали помага за слабеење?

Извор: kajgana.com

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Семејството на починатиот лидер на „Нови фосили“, Рајко Дујмиќ, реши да ги донира неговите органи

Хана најмногу му се радува: Тамара Тодевска има нов член во домот (фото)