in ,

Е ова се сложни комшии! Си направиле заеднички базен

Е ова се сложни комшии! Си направиле заеднички базен

Тешко дека ќе најдете пример во светот за посложно маало од ова!

Извор: motika.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Овој господин со големо срце и го разубави денот на македонската дива Калиопи (видео)

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 6 АВГУСТ 2020 ГОДИНА