in

Фудбалерот може да направи топката да исчезне

Фудбалерот може да направи топката да исчезне

Е вакво нешто во фудбалот навистина ретко се гледа.

Извор: motika.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПРВАТА ПЕСНА АВТОРСКА НА ТХЕ ЧИКС НА АНГЛЕСКИ ЈАЗИК: The Chicks – Insanity

Традиција си е традиција: Сестрите на невестата го тестираат