in ,

Традиција си е традиција: Сестрите на невестата го тестираат

Традиција си е традиција: Сестрите на невестата го тестираат младоженецот за да видат дали може да им одолее

Ова е еден интересен обичај во Камерун. Сестрите на невестата го тестираат младоженецот со заводливо „танцување“ врз него за да проверат дали може да се контролира себеси. Стар обичај, но традицијата може да биде и интересна.

Извор: motika.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Фудбалерот може да направи топката да исчезне

Јелена Карлеуша и Северина во иста модна комбинација – на која подобро и стои?