in , ,

ПРВАТА ПЕСНА АВТОРСКА НА ТХЕ ЧИКС НА АНГЛЕСКИ ЈАЗИК: The Chicks – Insanity

Ова е првата песна авторска на Тхе Чикс испеана на Англески јазик која е според мене досега најслаба од досегапни трите, а има и оние кој ја обожаваат и би кажале дека е најдобра досега. Слушнете ја:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

„Крушата под круша паѓа“: Синот на Лила се фотографираше гол и запенет во када (фото)

Фудбалерот може да направи топката да исчезне