in

Азиската девојка мислеше дека хостесата е некој современ робот

Азиската девојка мислеше дека хостесата е некој современ робот

Пипна, па дури и плесна за да ја тестира :).

Извор: motika.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Научници работат на „вештачко Сонце“ вредно 20 милијарди евра

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 4 АВГУСТ 2020 ГОДИНА