in

Со инвалидска количка направил застој во тунел

https://kajgana.com/so-invalidska-kolichka-napravil-zastoj-vo-tunel

Постар човек решил својата прошетка со инвалидска количка да ја направи по автопат и притоа создал застол.

Случката е од Канарските Острови, поточно од градот Лас Палмас на островот Гран Канарија. Архипелаг во Атлантскиот Океан кои ѝ припаѓа на Шпанија.

Постаро лице со својата електрична инвалидска количка тргнал по автопат и во тунел е снимен како се движи по најбрзата лента при што направил застој поради бавното движење.

Извор: kajgana.com

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Четири прашања кои треба да си ги одговорите пред да го смените работното место

Азирус Гејминг: Trucking in Europe – Live Stream 02.08.2020