Малата Ива од Кичево стана хит на социјалните мрежи откако растури на хитот на Гавазова


Ива има само 4 години а веќе е славна! Спиеш ли мирно Сузана Гавазова?

Извор: motika.mk

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *